Du kan se hele prosjektet på Mission sine sider.

Mission utviklet merkevareidentiteten for Talent Norge. Vi bidro med bildestil og visuelt uttrykk for nettsider og annonser. Vi designet dessuten logoen. Mye av inspirasjonen fant vi fra avis- og bokverdenen. Vi valgte en klassisk stil som presenterer merkevaren på en likefram og real måte. Vi ønsket et lavmælt og elegant uttrykk som harmonerer med Talent Norges natur, nemlig å være en støttespiller for talentene, ikke ved å overskygge dem.


Vi designet logosymbolet som et monogram som skal gi en følelse av kvalitet og tradisjon. Bokstaven T står for «talent» plassert i en sirkel, og en T som blir tatt ut av sirkelen. Denne bokstavblomsten gir assosiasjoner til det å plukke og velge. T-en utenfor sirkelen representerer en gruppe eller en mulighet, men først og fremst et talent.

Ved å plassere flere T-er i en sirkel sier vi at det er mange talenter der ute, og at det å velge blant disse er en viktig og krevende oppgave. Talent Norge har ekspertisen til å velge ut de beste blant de beste – og å utvikle disse videre.
 

 

Du kan se hele prosjektet på Mission sine sider.