Du kan se hele prosjektet på Mission sine sider.

 

Det var viktig at det symbolet som ble valgt, ikke bare var enkelt og tydelig, men at det også kunne fungere godt sammen med nettsidene og de øvrige felles produktene og tjenestene som var utviklet for banksammenslutningen. Formen på eikesymbolet er satt sammen av fire sirkler og gir treet et rundt og positivt utseende. Her har man uten tvil å gjøre med en bank som ønsker deg velkommen. Samtidig er det tydelig at treet har solid bakkekontakt, slik det sømmer seg en lokalbank.

Rørosbanken var første banken ut som tok i bruk det nye eikesymbolet i sin logo. Banken lanserte sitt nye utseende i anledning NM på ski 2015 som ble arrangert nettopp i Røros. Senere har en rekke banker i alliansen valgt å ta i bruk dette symbolet i forbindelse med logoen, og de signaliserer med dette at de er nære og lokale banker, men samtidig også moderne og fleksible.
 

«Det gleder meg å se hvordan en enkel grafisk verktøykasse kan forandre oppfatningen av den enkelte bank, uansett hvor i Norge den er lokalisert.»

– Ole Rølvaag, Direktør Strategi & Innovasjon, Eika Gruppen

Du kan se hele prosjektet på Mission sine sider.