Tekst: Linn H. Hope, Content manager i Metro Branding.

Flere forhold presser fram enorme endringer vi så langt bare har sett konturene av. Teknologi, delingsøkonomi, sosiale medier, miljø og politikk. Mange bransjer må gjennom en helomvending om få år, hvis de ikke tar store grep nå. Kanskje faller de helt av lasset. Skal du virkelig lykkes med business i 2018 må du ta endringene innover deg, skille deg ut og dyrke det spesielle ved akkurat din bedrift.
  
Men hvordan? Hvis du ikke allerede har klart for deg hva bedriften din skal være, hvem du snakker til og hvilken posisjon du vil ta, kan du begynne her. Finn ut hva som er dine styrker og talenter og dyrk dem!

Framtiden krever endring i næringslivet

Ja, vi vet at ting vil fortsette å endre seg fort.
  
"Vi må forberede oss på en helt ny framtid. En framtid hvor modernisering og digitalisering i arbeidslivet skyter fart" sa statsminister Erna Solberg i sin nyttårstale.
  
Men hva kreves? En ting er sikkert. Det må jobbes knallhardt og annerledes med både holdninger, teknologi og innsikt. De gjør det i DNB akkurat nå. På et blunk har du overført penger med betalingsappen deres, men produktutviklingen og innovasjonen har tatt tid. Airbnb kunne disruptet en hel bransje, men det skjedde ikke. I Nordic Choice Hotels endret de i stedet sin måte å tenke hotelldrift på og tilpasset seg det digitale skiftet. Framtidens ledere har både mot og vett til å ta alt det nye i samfunnet og næringslivet inn over seg - for deretter å møte endringene.

Når inspirasjonen kommer

Noen ganger grubler vi på noe som føles vanskelig å ta fatt i. Vi stormer hjernen for ideer uten å finne ideene som virkelig sitter. Kjører hjem fra jobb i taushet med en rynke i panna. Men plutselig løsner det og kreativiteten og inspirasjonen får igjen flyte fritt. Den gode følelsen når du endelig vet hvilken vei du må gå, hva som trengs og hvordan det kan skje. Det er da reisen begynner.
  
På Refresh Your Business-konferansen har Metro Branding og våre samarbeidspartnere satt sammen en miks av foredragsholdere på Farris Bad, som vi håper vil gi næringslivet i Østlandsregionen nye impulser for strategisk ledelse og innovasjon.
   
Vi kan ikke love å løse alle utfordringene dine på én dag. Men vi har satt sammen en annerledes, solid og spennende pakke for å sende deg av sted på reisen din. En kickstart for veien videre!
   
Kjente du at du ble litt stresset etter Erna Solbergs nyttårstale? Les om foredragsholderne på Refresh your business og meld deg på her. 

P.S.: Konsernsjef Ole Vinje i Komplett kommer.

Bilde øverst fra venstre: Cathrine Stensland i Metro Branding, Andreas Nilsson ved Farris bad og Marianne Reistveit i Connections som står bak konferansen Refresh Your Business. Foto: Paal-André Schwital.