Dette byr på en unik mulighet for den rette, sier administrerende direktør Cathrine Stensland i byrået som nylig har flyttet fra Karl Johans gate til en av toppetasjene i Barcode.

Er du en AD eller konseptutvikler med ambisjoner, så skal vi hjelpe til å ta steget inn i rollen som Kreativ leder hos oss, sier byråleder Cathrine Stensland i Metro Branding. Foto: Metro Branding

- Vi ønsker en som skal lede, utvikle og ta vår kreative kompetanse og kultur til nye høyder. Er du for eksempel en ambisiøs AD eller konseptutvikler i dag, eller kreativ leder et annet sted, er vi villig til å satse skikkelig på deg og gi deg nye spennende utfordringer hos oss. Vi vil opp og frem, og det må du ville også, sier hun.

Kollega søker kollega

Richard Wold er partner og ansvarlig for alle kreatørene i Metro Branding. Han søker ny kollega i Oslo. Video: Metro Branding

- Metro Branding er et solid selskap i vekst, og vi har en kundeportefølje vi er skikkelig stolte av. Vi kommer fra merkevarebygging og content marketing, og er blitt knallsterke på performance og synlighet. Nå satser vi tungt på UX og teknologi, og ikke minst kreativitet, sier Richard Wold. Han ønsker seg en kreativ leder med et stort nettverk, som kan trekke med seg dyktige team på sikt.

Se stillingen som kreativ leder i Oslo.

Hverdagen hos oss

Med macen under armen

Vi tror på en fleksibel arbeidshverdag. Livet ditt, helsa di, de behovene som akkurat du har i hverdagen din - vi har tillit til at du tar ansvar og styrer jobben din selv. 

Seks ukers ferie

Det er du og dine kollegaer som er suksessen vår. Derfor vil vi gjøre så godt vi kan for at du skal være uthvilt og glede deg til jobb. Nyt seks uker med ferie i året, til akkurat det du vil.

Trygghet i bunn

Følelse av trygghet er viktig, ikke minst nok tid med familien. Derfor får du gode forsikringsordninger og full lønn under foreldrepermisjon.

Jobb i høyden eller ved sjøkanten

Panoramautsikt til idémyldringen? Eller fiske krabbe i lunsjen? Hos oss kan du få begge. Med kontorer i toppetasjen i Oslo Barcode og ved brygga i Sandefjord, er det mulig med ovale weekender på solkysten. Obs! Om sommeren kan det være en påkjenning å se alle småbåtene gli forbi i sola.

Les mer om hvordan det er å jobbe i Metro Branding.

Flere ledige stillinger

Senior UX-designer
Oslo og/eller Sandefjord

Senior digital rådgiver
Oslo og/eller Sandefjord

Digital rådgiver
Oslo og/eller Sandefjord

Ingen av disse? Send åpen søknad da vel!

Vil du bli en del av gjengen? Vi vil bli kjent med deg!