TINE har hatt svært gode resultater to år på rad, med ytterligere optimalisering ble det i år det mest brukte nasjonale filteret i Snapchats historie i Norden.  I år ble det mulighet for personalisering i skala ved at hver enkelt Snapchatter fikk opp sitt eget navn i det ene filteret. De ble produsert av kreatør Astrid Toldnes i MediaComs innholdsavdeling MBA i samarbeid med TINEs desk ledet av Joakim Vars Nilsen.

«17. mai-filteret var tilpasset de ulike fasene av dagen slik at vi på best mulig måte kunne oppleves relevant hele dagen», sier Karoline Kaalen Loland i TINE desken.

«TINE er en så sterk og godt forankret norsk merkevare, og en så stor del av folks oppvekst og hverdag, at få nøler med å dele et av deres filtre på 17. mai. De går sammen som hånd i hanske. Dette har bidratt til svært gode delingsrater, og kombinert med en ekstremt bra CPM er de endelige resultatene ganske eksepsjonelle», legger Johann Ytredal, Social Media Manager i MediaCom til.

Ytredal trekker også frem godt samarbeid som en annen suksessfaktor, da både TINE, TINE-desken, sprednings- og innholdseksperter hos MediaCom og SnapChat har vært involvert. Han mener kampanjen også viser SnapChats potensiale som dekningskanal og at mange ikke er klar over at man kan nå 2.9 millioner norske brukere med annonser på månedlig basis. I følge Snapchat så knuser filteret gamle rekorder, og har de beste resultatene for et kommersielt nasjonalt filter i SnapChat Norge sin historie.

«Med TINE-produkter har folk et godt utgangspunkt for de beste matopplevelsene når folket samles rundt bordene rundt om i landet. At vi med et 17. mai-filter også kan bli en del av samtalene mellom så utrolig mange folk på nasjonaldagen er gøy. Begge deler handler om å legge til rette for en god dag», sier Lise Kjær Kristoffersen, Direktør Markedsområde TINE.