MediaCom kuppet blant annet den aller gjeveste prisen, Grand Prix, for «Excellence in Media Planning», i tillegg til to Silver Lions, én Bronze Lion og hele åtte nominasjoner i flere kategorier. Tidligere i år ble MediaCom kåret til «Agency Network of the Year» av Festival of Media Global, og toppet i tillegg WARC sin Gunn Media 100-liste.

– Dette er fantastiske nyheter, og jeg er svært stolt over den geografiske spredningen blant alle MediaCom-kampanjene som har utmerket seg i årets prisutdeling; fra Vietnam, India og Australia til Belgia, Israel og Russland. Dette viser at MediaCom har en global, høy standard, og leverer knallgode resultater og ypperlig service i ethvert marked, sier Stephen Allan, Global CEO i MediaCom.

Også i Norge mottas nyhetene med stor jubel;

– Dette er svært gledelige nyheter, og er kun med på å ytterligere bekrefte at MediaComs faglige tilnærming gir kundeverdi og oppmerksomhet, både i globale og nasjonale prisseremonier. Det motiverer oss til å fortsatt prestere på et høyt nivå for alle våre kunder, sier Britt Skjeppestad, sjef i MediaCom Norge.