Saurabh Kumar er en multi-disiplinær designer som blant annet har jobbet globalt med merkevarer som Pepsi, Yamaha og UNICEF. Etter flere år i India hos blant annet I Am Associates i Mumbai og Lopez Design i New Delhi, flyttet Saurabh til Norge. Saurabh har en master i design fra Fakultetet for kunst, musikk og design i Bergen.

Saurabh er spesielt interessert i hvordan merkevarer kan utvikle seg og vokse på digitale, interaktive flater. Med sin unike bakgrunn er han allerede i gang med å finne og utvikle spennende overganger mellom Indias rike visuelle historie og Skandinavias mer minimalistiske uttrykk.

- Jeg ble tiltrukket av KINDs unike tilnærming til holistisk tenkende design og evnen til å skape minneverdige, ikoniske designkonsepter med solid håndverk og store visjoner. Jeg er stolt av å bli en del av Kinds prisvinnende og ambisiøse kreative team.

Vi er glade for å få Saurabh inn i KIND sitt kreative team. Hans allsidige, internasjonale erfaring vil utvilsomt bidra til å berike arbeidet vi gjør for våre nasjonale og globale kunder, sier Tom Emil Olsen, kreativ leder og grunnlegger. Saurabh, tilfører oss faglig allsidighet og deler KIND sine verdier om teamwork, kvalitet og et holistisk syn på merkevarebygging.