Og dette gjelder praktisk talt alle. Både internasjonale konglomerater og små pølsekiosker har sider ute på det store fellesskapet vi kaller internett. Fordi de kan, og fordi de må.

Det blir litt som med biler – effektive verktøy, men ofte en pest og en plage, og til tider veldig dyre. Så derfor er det viktig at du velger riktig, og ikke for eksempel kjøper en Ferrari for å levere byggevarer.

 

Bruk riktig program

De fleste av oss vet nok mer om sportsbiler enn internettprogrammer, og vet at en lastebil er tingen å ha hvis du selger trelast. Heldigvis finnes det rimelige «flerbruksbiler» for nettsider også. Et av de mest brukte heter WordPress, og det kan lage effektive nettsider for mindre og nystartede bedrifter til kostnader langt under Ferrari-nivå.

Et av de viktigste elementene i WordPress er CMS, eller Content Management System. Med CMS kan du designe og organisere innholdet på nettsidene dine, og dermed kan du selv enkelt administrere nettsider som ikke er altfor kompliserte.

 

Derfor bør du velge WordPress

CMS gir deg mange muligheter til å gjøre nettsidene sine mer profesjonelle, nyttige og attraktive. Her er noen av fordelene med å satse på WordPress og CMS:

  • Enkel CMS med mange muligheter

WordPress har et intuitivt og lettfattelig administrasjonspanel som gjør det enkelt å legge inn nytt innhold, som lyd eller film.  CMS kan bruke mange filformater for å gjøre nettstedet ditt mer attraktivt og interaktivt.

Det fleksible systemet gir flere muligheter og mer rom for kreativitet, uansett hvilken bransje eller forretningsidé du jobber med. De mange funksjonene, malene og programtilleggene (plugins) gjør at sidene representerer deg og bedriftene din på en positiv måte.

En viktig årsak til at WordPress er så fleksibel, er programtilleggene som lar deg utvikle og utvide nettstedet med for eksempel netthandel. WooCommerce er en slik plugin som kan gjøre vanlige internettsider til en effektiv nettbutikk.

  • Responsivt og søkevennlig nettsted

Google elsker WordPress. Nettsider som bygges på denne CMS-en rangeres vanligvis høyt av søkemotorer. I tillegg trenger du ikke bekymre deg om riktig visning i ulike medier, som pc, mobil eller nettbrett.

  • Skalerbar og sikker CMS med aktivt utviklermiljø

Det enorme samfunnet rundt WordPress utvikler stadig nye løsninger, og er opptatt av sikkerheten. Stadige oppdateringer gir bedre skalerbarhet for CMS, og beskytter mot hackerangrep.

 


Et moderne og funksjonelt nettsted på WordPress. Se implementeringen for vår klient fra Oslo.


 

Og vinneren er …

Det er mange grunner til at WordPress er en av de mest populære CMS-ene i verden. De mange mulighetene, fleksibiliteten og den enkle styringen blir verdsatt av både mindre og veldig store bedrifter. Så hvis du trenger en enkel løsning i dag, men ser for deg utvidelser senere, vil WordPress kunne vokse sammen med deg.