I konkurranse med en rekke store konkurrenter ble vi utfordret til å «skape en seremoni som gjenspeiler det unike SNØ er/blir. Kvalitet fremfor kvantitet; seremonien skal ivareta det formelle og tradisjonelle på en inspirerende, nytenkende og kreativ måte. Skape et etterlatt inntrykk som er i tråd med SNØs purpose, misjon, visjon og kommunikasjonsstrategi generelt. 

Gyros bærende idé var å la utøvere fra alle potensielle brukergrupper innenfor vintersporten bringe sin unike energi inn i «kald sone» i arenaen. Energien ble symbolisert av store, lysende snøballer. I løpet av 7 minutter var 54 aktører fra 16 forskjellige aktiviteter involvert i transporten av 26 lysende snøballer inn mot en 26 meter bred scene. Barn og voksne, proffe og amatører fylte hvert øyeblikk med pur idrettsglede og kjærlighet til snø. Opplevelsen overgikk publikums forventinger og skapte gåsehud og stolthet hos et begeistret publikum.

Det hele ble dokumentert og formidlet i en omfattende 7- kameraproduksjon og bildene ble delt på en unik snøskjerm på 4 x 10 m.

Gyro er særdeles stolte av denne unike produksjonen, innsatsen til alle involverte og samarbeidet med eiere og ansatte i Snø.