Et av Norges mest spennende industriselskaper. IDT har gjennom lengre tid utviklet et helt unikt innovasjonsmiljø, og har nå rigget seg for ytterligere vekst og et nytt kapittel i sitt industrieventyr. Vi er heldige som får være med på neste del av denne reise, sier Pål Tømmerhoel, daglig leder og partner i Goodwill | strategi og kommunikasjon.

 IDT er kanskje mest kjent for å ha utviklet rulleskiene som skilandslaget bruker, og den helt spesielle slipemaskinen som år etter år sørger for at Klæbo & co har gullski i VM og OL. Men kjernevirksomheten omfatter i realiteten avanserte produkter innenfor områder som elektro, møbel og aluminiumsbearbeiding i tillegg til sport. 

 - Du kan blant annet finne IDTs avtrykk i signalbygg over hele Norge og på oljeplattformene i Nordsjøen. Selskapet passer svært godt inn i Goodwills eksisterende kundeportefølje, som fra før har tunge innslag av industri og tjenestenæring, forklarer Tømmerhoel.

Goodwill fikk den høyteknologiske produksjonsbedriften på kundelista tidligere i år, og Tømmerhoel ser frem til å hjelpe IDT med både selskaps- og markedskommunikasjon.

- Sammen har vi allerede gjennomført en svært vellykket kampanje knyttet til OL-mester Johannes Høsflot Klæbos egen rulleskikolleksjon, og det er mye spennende i vente. IDT lever og ånder for innovasjon, og tenker alltid fremover. Det er utfordrer også oss på å være "fremme i skoene".

Kommunikasjonsbyrået Goodwill ble etablert i 2012 under navnet Mediamenn. I januar i år feiret selskapet 5-årsjubileum med rekordresultat, utvidelse av staben og navnebytte. Det nye navnet - Goodwill - understreker ambisjonen om å hjelpe kundene med å bli mer synlige og bedre likt.

- I Goodwill er vi spesialister på å lage engasjerende kommunikasjon som sørger for at kundene våre blir synlige i markedet, media og opp mot politiske beslutninger. Vi utvikler strategier for næringsliv, organisasjoner og institusjoner, og følger opp så de virker i praksis. Det er ikke hokuspokus, bare solid håndverk, sier daglig leder Pål Tømmerhoel.