Jørn er bosatt i Hokksund og er utdannet markedsfører fra BI. Dette innebærer at han innehar kompetanse innenfor markedsføring, kommunikasjon og strategi. Ved siden av jobben som rådgiver i Goodwill, studerer for tiden han statsvitenskap ved Universitetet i Sørøst-Norge.

- Jørn har kunnskap og pågangsmot som passer perfekt inn i Goodwill. Vi er et byrå for mennesker som vil noe, som ønsker å bidra - og som vil gjøre en forskjell. Vi skal lære av Jørn og han skal lære av oss, sier partner og daglig leder Pål Tømmerhoel. Velkommen på laget!

 

Tre kjappe med Jørn:

Interesser og hobbyer?

- Jeg er lidenskapelig opptatt av fotball og er innehar stor interesse for matlaging. Da sier det også selv at mye av fritiden går med til de overnevnte interessene. Jeg har også tidligere jobbet i utviklingsavdelingen til Strømsgodset toppfotball. Nærmere bestemt talentgården der jeg jobbet som fotballtrener i en fotballfritidsordning

Hva vil du bidra med i Goodwill?

- Jeg skal jobbe hardt, samt bidra med kompetanse innenfor kommunikasjon og markedsføring. Planen er å jobbe tett med partner Pål Tømmerhoel og forhåpentligvis lære masse underveis. Dette er en mulighet jeg er svært takknemlig for å få.

Du liker å lage mat; hva ville du servert gjengen på kontoret?

- Jeg har en mistanke om at det må bli en skikkelig boeuf bourguignon!