Tone har lang erfaring som kreativ leder, designer og partner fra ledende designbyråer i inn- og utland. Sist kommer hun fra Uniform Design hvor hun har vært kreativ leder og bygget opp en tverrfaglig designavdeling. Tones spisskompetanse er rettet mot designstrategier, merkevarebygging, utvikling av visuelle identiteter og tjenesteutvikling for store norske bedrifter og organisasjoner. Blant løsningene hun har stått i spissen for er de visuelle identitetene til Stortinget, NSB og Fakultet for kunst, musikk og design ved Universitetet i Bergen. 

- Det er en kreativ kraft og en klokskap i prosjektene fra Creuna som treffer meg både i hodet og hjertet, sier Tone Bergan. - Å bli en del av dette var noe som virkelig fristet meg. Jobben min blir å løfte designavdelingen videre for å styrke Creunas integrerte måte å jobbe på. I den oppgaven ligger all den motivasjonen jeg trenger.

- Vi har gledet oss lenge til at Tone skulle bli en del av teamet vårt, sier Torstein Harildstad, adm. direktør i Creuna. - Hun skal hjelpe oss med å vinne enda flere viktige designprosjekter og bygge design enda tettere inn i vår integrerte leveranse. Tone har en faglig tyngde og en lidenskap som kommer til å bli viktig for oss. 

Tone Bergan er utdannet fra Parsons School of Design i New York. Hun har undervist i design på LaSalle-SIA College of the Arts i Singapore, og er sensor for Master- og Bachelor studenter ved Universitetet i Bergen.

Hun har vunnet flere priser og sittet i juryer nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har hennes kunstprosjekter vært antatt på Høstutstillingen.

Tone startet i Creuna i april 2018.