Møt Thomas

Når Thomas Holm i B17 leter ned i flueboksen for å velge fluen han har mest tro på, bygger han valget på erfaring og kunnskap, kombinert med magefølelse. Akkurat som han gjør når han er på jobb i B17.
Thomas trekker flere paralleller til arbeidsoppgavene han har på jobb, og oppgavene han har når han utøver sin store lidenskap innen fluefiske. 
-Fluefiske er utfordrende. Det er et fag man aldri blir utlært på, sier Thomas entusiastisk. 

Etter 15 år i mediebransjen vet Thomas så altfor godt at markedet er i konstant forandring. Thomas bruker derfor mye tid på å holde seg oppdatert på trender. For byrået jobber han med å planlegge og analysere markedskampanjer. Han henter ofte erfaring fra fluefiskingen når han er på jobb. 
-Man må våge å satse. Følge magefølelsen. Feiler vi, må vi justere og prøve på nytt. Det er det som er så fint med markedsføring. For hvis vi treffer, så treffer vi bra!

Alle kan kjenne på tilfredsstillelsen ved å oppnå resultater. Det gjelder både når det viser seg at du har valgt riktig flue og fisken biter, eller når man lykkes på vegne av en kunde. 

En delingskultur som gjør oss sammensveiset

I B17 mener vi det er menneskene i byrået som er kjernen til vår konkurransekraft. Derfor er det viktig for oss at de ansatte kan assosiere seg med vår visjon og vårt verdisett. Hva slags tankesett du har, og hvilke veivalg du gjør i livet, gjenspeiler ofte hvor du jobber.  

Når Thomas er ute på fluefiske føler han trygghet og mestring. Fluefiskemiljøet er sammensveiset og har en delingskultur som gjør at de lærer mye av hverandre. 
-Det at vi deler erfaringer og kunnskap gjør at vi får en tett relasjon til hverandre. Det er et sted man trives, føler trygghet, mestring og får utfordringer. Akkurat som på arbeidsplassen, eller hjemme. 


Når du velger oss, velger du egentlig menneskene

Når vi kommer på jobb, er det for å inspirere mennesker til å ta gode valg. Vår filosofi er at historiefortelling etterlater inntrykk og mottakeren vil få følelser til bedriften eller merkevaren. Dette gjør at de ønsker å knytte seg til den. På den måten skaper man en lojalitet mellom kunde og selskap. 

Les resten av artikkelen