Thorstein Øiseth går til B17 hvor han blir performance rådgiver etter 2,5 år som senior rådgiver i Ad-tech selskapet Delta Projects. 

- Jeg har  fulgt med på hva B17 har gjort det siste året og når muligheten bød seg kunne jeg ikke takke nei! Jeg har savnet å jobbe med rådgiving på tvers av alle kanaler og nå gir B17 meg muligheten. Samtidig får jeg ansvaret for den programmatiske annonseringen i byrået og vil være med å utvikle fagområdet, sier Thorstein. 

God kjennskap til mediebildet

Øiseth er en erfaren rådgiver. De siste årene har han oppnådd solide resultater for store og kjente aktører i mediebransjen. Etter 8 år i bransjen som senior rådgiver i først Idium, så i Delta, har Øiseth god kjennskap til mediebildet og hva som gir effekt

-Jeg hadde gleden av å jobbe med Thorstein i min tid i Idium. Han er faglig dyktig og ser alltid etter gode løsninger for kundene. Thorstein er en skikkelig ålright type og siden våre ansatte er våre viktigste ressurser passer han perfekt inn. Nå gleder jeg meg til å igjen samarbeide med Thorstein i B17. Jeg tror at hans kompetanse på performance marketing kan gi oss en tyngden vi trenger fremover, sier Anders Berg, leder for kundestrategi i B17. 


Så behovet for å styrke rådgiversiden på performance

B17 vokser og har fått et godt år med vekst til tross for et vanskelig år i bransjen. Vi har derfor sett behovet for å styrke rådgiversiden med kunnskap på performance marketing. Valget falt til slutt på Thorstein. Han skal ta fatt i den delen av selskapet som sørger for gode distribusjonsstrategier for kundene. 

-For oss handler det om å forstå kunden og hjelpe de med å inspirere mennesker til å ta gode valg gjennom markedskommunikasjonen. Tilførselen av Thorstein vil definitivt gi kundene våre et faglig løft innenfor performance marketing og mediekjøp, sier Ulf Kvalvik, daglig leder i B17 

2021 kommer nok til å bære preg av et tøft 2020 for bransjen. Derfor vil hardt arbeid,  innovative løsninger og gode resultater fremdeles skille B17 fra resten av konkurransemarkedet. 

-Jeg håper jeg kan bidra som en viktig ressurs for B17 med hardt arbeid og gode løsninger.  Ved å utvikle og gjennomføre gode strategier som gir resultater for våre annonsører, ønsker jeg å hjelpe kundene til å se hele det digitale landskapet, avslutter Thorstein Øiseth.