Anders Berg, Leder for Kundestrategi i B17 er stolt av den nye avtalen:

- For oss er det rått å få jobbe med “Askers store stolthet”. At de velger oss, viser at arbeidet vi har lagt ned de siste årene gir resultater. Det er en solid anerkjennelse som vi er ydmyke og stolte av. Vi brenner for god kommunikasjon, og gleder oss til å skape nye historier sammen med Frisk Asker.

 B17 er et ledende medie- og kommunikasjonsbyrå i regionen som tenker nytt, kreativt og annerledes – i tråd med klubbens langsiktige mål.

Daglig Leder Nicolay Sørensen sier følgende om samarbeidet:

«Det gjør oss stolte at en lokal bedrift ønsker å samarbeide med oss. Det er viktig å ha en samarbeidspartner som kan hjelpe oss med all kommunikasjon på digitale plattformer».

Norgesmesterne flytter etter hvert inn i ny ishall. B17 skal lede arbeidet med å produsere og formidle historiene til klubben. Med dette skal vi løfte merkevaren Frisk Asker til nye høyder. Videoproduksjon, designarbeid, annonseproduksjon og engasjement i sosiale medier blir en del av arbeidet.

 Markedssjef Fredrick Bråten Haugland tilføyer:

«Sammen med de fantastisk flinke frivillige, så vil avtalen med B17 virkelig kunne legge lista høyere og vi kan se fremover med et større fokus. Sammen skal vi lage en plan som setter tydelig spor frem mot åpningen av ny arena».

Partnerskapet understreker byråets tanker. Filosofien er at innholdet som leveres, skal være ekte, nært og ærlig. Derfor fokuserer vi på å skape gode og engasjerende historier for våre kunder. Det ligger mye bra storytelling og sjel i en klubb som Frisk Asker. Og så er de regjerende mestere og en gjeng vinnerskaller – det motiverer oss til å krumme hempa og stå matchen ut.

 

Les mer om oss på https://b17.no/om-oss-digitalt-mediebyra/