Vi så at vi i slutten av 2019 fikk oppmerksomhet fra store nasjonale aktører. De så til Billingstadsletta 17 for kommunikasjonshjelp. Det lå an til å bli et fantastisk 2020. Verden lå for våre føtter. 

2020 hadde andre planer

Nå setter vi snart strek over 2020. Et nytt tiår vi entret med stor tro på at det var året vi skulle klare nye mål, sette nye rekorder og levere historiske resultater. Verden hadde visst andre planer for oss alle sammen. 

For oss i B17, og som veldig mange andre, betød det utfordringer det var vanskelig å forutse. Vi møtte et marked som fortalte oss at alle planlagt aktiviteter måtte utsettes. Det var andre prioriteringer som måtte gjøres. Vi, som veldig mange andre kjente dette tettere på kroppen enn det som var behagelig. 

Vi mistet noen langs veien. Noen falt bort og andre holdt koken gjennom hele året. Som kommunikasjonsbyrå er vi avhengige av at vi klarer å levere. Fra dag til dag. Uke til uke. Måned til måned. Noen forlot oss, noen prosjekter ble satt på vent, mens andre så sitt snitt til å utnytte det svekkede konkurransebildet. 

Les resten av innlegget