Kistefos er en spennende kulturdestinasjon på Jevnaker. Her finner du en imponerende skulpturpark, to kunstgallerier og et industrimuseum. I 2020 ble Kistefos tildelt utmerkelsen "Tripadvisors Traveller’s Choice" som kun gis til TripAdvisors 10% beste attraksjoner i verden. Vi har i løpet av 2020 produsert flere filmer for Kistefos.

New-York-Times-Logo.png

Tidligere i vår inviterte New York Times leserne sine til 52 steder man kan besøke virtuelt. Her ble Kistefos listet opp som eneste norske destinasjon sammen med en video vi produserte av byggeprosessen til The Twist:

 
 

The Twist er et galleri, en bro og en skulptur i seg selv. Bygget er tegnet av de danske arkitektene i BIG - Bjarke Ingels Group. Bygget har mottatt flere priser og nominasjoner, blant annet prisen for Beste Arkitektur under Leading Culture Destinations Award og blitt kåret til Årets Museum 2019 av Designboom.

Tidligere i vår presenterte Kistefos utstillingen "Come out!" som vises i The Twist. Utstillingen viser et større utvalg verk fra Christen Sveaas’ private kunstsamling.