Qicraft, distributør av Technogym, opplever vekst innen hjemmetrening og vil styrke bruken av datadrevet markedsføring. Amidays er valgt som partner etter vellykket pilotprosjekt i Norge og Sverige. 

Den nye avtalen mellom Amidays og Qicraft, som selger premium treningsutstyr og tjenester til bedrifts- og privatmarkedet, omfatter rådgivning innen markedsføringsteknologi, datadrevet annonsering og digitale analysetjenester. Et av målene for samarbeidet er å inspirere nordmenn til å se mer av potensialet i design av hjemmegym og bruk av høykvalitets treningsutstyr for å bli mer aktive hjemme. En viktig del av samarbeidet er også øke kunnskapen rundt helhetsløsninger for B2B markedet. 

Samarbeidet baseres på resultatene fra et marketing pilotprosjekt i høst. I piloten stod innhenting og aktiv anvendelse av marketing-data, samt evaluering av hvordan bruk av martech og datadrevet annonsering i større grad kunne knyttes direkte til prioriterte markeds- og forretningsmål, helt sentralt. 

- Ønsket om rådgivning og konsultasjon rundt hvordan man kan etablere egne funksjonelle hjemmegym, er i likhet med salget av Technogym-utstyr, i tydelig vekst. Utviklingen er forsterket av korona-situasjonen, men også av økt fokus på design og kvalitet på selve treningsutstyret. Mange privatkunder tenker nå grunnleggende nytt rundt egen trening der hjemmet står sentralt. For å ta ut mer av vårt vekstpotensiale inngår vi derfor et samarbeid med Amidays, sier Marianne Søyland Bryhn, Nordic CMO og ansvarlig for satsingen på hjemmemarkedet i Qicraft

- Det er spennende å bistå en svært ambisiøs oppdragsgiver med å nå sine målsettinger. Spesielt i en tid der både sluttkunder og bedrifter må tenke nytt. Technogym er forbundet med høy-ende utstyr til treningssentre, hoteller, helsesektoren og bedrifter. Vår jobb nå er å bidra til vekst ved å vise potensialet ved hjemmetrening på en presis, smart og effektiv måte gjennom bruk av datadrevet markedsføring i Norge og Sverige, sier Trine Kvam Hviding, Client Director i Amidays.  

Arbeidet med marketing-piloten viste et betydelig løft i kjennskap og en klar økning i ROAS, blant flere viktige KPI´er som ble definert. Qicraft estimerer en omsetningsvekst på ca. 50 % i privatmarkedet basert på utviklingstrekkene i 2020 så langt. 

 

Kontaktinformasjon: 

Marianne Søyland Bryhn, Nordic CMO, Qicraft Group

E:Marianne.bryhn@qicraft.com / M: 918 58 000

 

Trine Kvam Hviding, Client Director, Amidays

E: trine@amidays.com / M: 468 29 656

 

Om Qicraft og Technogym: Qicraft er eksklusiv distributør av det italienske merket Technogym, og Nordens ledende partner innen treningsløsninger og relaterte tjenester for helse og velvære. Technogym er verdensledende innen design og produksjon av treningsutstyr og tilhørende løsninger.