Bold har åpnet for en ny type rekruttering etter erfaringene med hjemmekontor under pandemien. For å tilknytte seg profiler internasjonalt og regionalt har byrået nå rekruttert personell som ikke krever at man må være fast på kontoret.

Først inn døren med «remote»-ansettelse er Adrien Chevalier, som går inn som senior designer. Han har bakgrunn fra anerkjente London-byråer som Koto, Design Studio og Pentagram.

- Det kan være utfordrende for internasjonale søkere å flytte til Norge under korona, og dette gir de større fleksibilitet samtidig som de raskere kan bli en del av teamet. For Bold er internkultur enormt viktig, så vi har et tydelig program og plan for hvordan man skal bli en del av internkulturen selv om man sitter på en annen lokasjon, sier kreativ leder i Bold, Roar Sager, i en pressemelding.

Der peker byrået på at Chevalier vil bli en verdifull ressurs med sin erfaring fra å bygge internasjonale brands og start-ups.

Byrået stopper derimot ikke med sine hjemmekontor-ansettelser der, for de neste ukene vil de nemlig lansere et «remote» internprogram hvor de vil ta tak i at det har blitt vanskeligere å få en internplass som studerende eller nyutdannet nå som studioer og kontorer er fysisk stengt.

- Gleder meg til å jobbe med så flinke folk
Bolds andre nyansettelse er derimot ikke «remote». Johanna Lundborg kommer inn som rådgiver og senior prosjektleder, men hun vil være en «tradisjonell» rekruttering med tilholdssted i Oslo. Lundborg er utdannet ved Berghs School of Communication i Stockholm og har lang erfaring fra byråbransjen, blant annet fra Brandlab, Try og Foll Reklame.

- Mulighetene for samarbeid og den spisskompetansen som finnes på tvers av selskaper i NoA, kombinert med at Bold er blant skandinavias beste designbyråer var avgjørende for at jeg valgte Bold. Jeg gleder meg til å jobbe med så flinke folk, sier Lundborg.

De to nytilsatte er allerede i gang med flere kunder, blant annet Semine, som er et av flere prosjekter som Bold løser i samarbeid med søsterselskapet NoA Consulting.

Bold jobber for tiden med kunder som TV2, Semine, Veidekke, Askeladden og OBOS