Ifølge Finansavisen har Telenor og konsernsjef Sigve Brekke hyret inn den erfarne PR-toppen Morten Woldsdal til å hjelpe seg i striden mot styreleder Gunn Wærsted.

Les også: BI-professor: - Telenor kan tape tillit

Dermed hyrer konsernsjef Brekke inn en tidligere motstander som egen rådgiver denne gangen. For få måneder siden var Woldsdal rådgiver for Pål Wien Espen i hans konflikt med Telenor og Sigve Brekke. Saken endte med at Espen måtte slutte i Telenor og i stillingen som juridisk direktør.

Nå har Woldsdal byttet side. Ifølge Finansavisen er han hyret inn av Sigve Brekke for å bistå i kampen mot den nye styrelederen i Telenor, Gunn Wærstad.

Woldsdal bekrefter overfor Finansavisen at han har fått et oppdrag for Telenors kommunikasjonsavdeling, men vil ikke si konkret hva oppdraget handler om.

Han påpeker overfor Finansavisen at han også var betalt av Telenor da han fungerte som Espens rådgiver, og sier han ikke ser noen interessekonflikt i at han «på mange måter fungerte som motparten» da han jobbet for Espen.

- Det synes jeg er å oppkonstruere en konflikt. Telenor var oppdragsgiver da og nå, og alle parter da er blitt informert om mitt oppdrag nå. Jeg er opptatt av å gjøre en profesjonell jobb, sier han til avisen.

I går gikk PR-nestor Hans Geelmuyden ut på egen blogg og i Kampanje og langt på vei antydet at PR-byrået Zynk hadde plassert en drittpakke i Dagens Næringsliv. Telenor avviste antagelsene, men bekrefter at Zynk bistår telekonsernet.

Les også: Geelmuyden drar Zynk inn i Telenor-striden

Jobber for Telenor:

Den erfarne PR-sjefen Morten Woldsdal dras nå inn i den betente lederstriden i Telenor.