Fredag var «The Voice» tilbake på TV 2 for niende gang. Programmet ledes i år som i fjor av Siri N. Avlesen-Østli. Også fjorårets mentorer Ina Wroldsen, Yosef Wolde-Mariam, Jarle Berhoft og Espen Lind er tilbake.

Premieren har en Total Screen Rating på 834.000 seere.  Det er 119.000 flere seere enn fjorårets premiere hadde på samme tidspunkt og 250.00 fleere enn på premieren for to år siden.

- Det er en fantastisk bra start, sier programredaktør og direktør for innhodsstrategi i TV 2, Trygve Rønningen, til Kampanje.

- Hvorfor tror du dette programmet klarer å øke premieretallet i to år på rad?

- Jeg håper og tror at det har med programkvaliteten å gjøre. Norge er utømmelig av flotte artister med gode historier. Jeg tenker det er fortjent at tallene øker når man har et godt program med godt innhold.

Lørdagens episode av «Hver gang vi møtes» hadde 703.000 seere, mens premiereepisoden har klatret til 938.000 seere. Det betyr at over 500.000 har sett episoden etter premierehelgen for en uke siden.

- Det er også veldig bra. Vi så at premieretallet var litt lavere enn i fjor, men dette er et program som vokser og ses jevnt og trutt over en lang periode, sier Rønningen.

Les mer: Seernedtur for realityveteraner: - Vet at tallene stiger