«Farmen» går nå i produksjon også i Hellas og Ungarn. Det melder Nent Studios UK som forvalter rettighetene til konseptet som i sin tid ble utviklet av Strix i Norge og Sverige.

I tillegg til de nye avtalene med greske Antenna og ungarske TV2, har Nent Studios UK også fornyet avtalene med danske TV2 og finske Nelonen. I en pressemelding skriver selskapet at «Farmen» er den ideelle produksjonen med koronarestriksjonene som er innført i mange land akkurat nå, ettersom både deltakerne og TV-arbeiderne kan isoleres under opptak.

- «Farmen» har vært et populært og langtlevende format i en rekke land i mange år allerede, men vi gleder oss alltid over å introdusere konseptet til nye kringkastere og jobbe med dem for å levere lokale versjoner. Muligheten til å sette en hel produksjon i karantene og få en original produksjon på lufta i beste sendetid, hver dag i opptil tre måneder, gjør det til et spesielt interessant prospekt for kringkastere akkurat nå, sier salgssjef Jack Watson i Nent Studios UK i pressemeldingen.

I Norge har TV 2 vist 15 ordinære sesonger av «Farmen» og fire sesonger av «Farmen kjendis», og nye sesonger er på trappene.

Les også: Mads Hansen blir ny programleder for Farmen