Under årets tv-aksjon til høsten er det Kirkens Bymisjon som får de innsamlede midlene. Nå er det klart at det er mediebyrået Mediacom som sammen med Trigger skal kommunisere om arrangementet.

- Vi er rett og slett veldig stolte over å kunne få bidra til denne fantastiske nasjonale dugnaden, og årets tema angår oss alle. Det håndplukket teamet innehar et brennende engasjement for oppgaven og en lang og bred faglig tyngde og er allerede i gang med å jobbe for årets tv-aksjon sammen med Kirkens Bymisjon og Trigger, sier Lise Regine Kristensen i Mediacom, i en melding.

Årets tv-aksjon er kalt «Mindre Alene Sammen» og handler om at vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer. 

- Det er alltid spennende med nye byråpartnere. Tv-aksjonen skal kommuniseres i mange flater og levere på veldig mange parametere for å sikre et stort engasjement over hele landet. Det krever blant annet at en evner å omsette forståelse for våre kommunikasjonsmål til målbare og effektive mediestrategier, sier Markedsleder Guri Berndtsson Sanders i Tv-aksjonen.