I 2019 sang Finn «Granka-Granka-Granka» før «Reiseleder-Kjell» hyllet alle reiseplanleggere i 2022. I år er det «inneklemte dager» som står for tur.

- Hver gang har vi forsøkt å ta tak i en gjenkjennbar innsikt, og denne gangen lanserer vi ikke bare en sang, vi finner også opp et helt nytt, engelsk ord, inspirert av det særnorske fenomenet inneklemte dager. Sangen heter rett og slett «Squeeze Day», sier markedssjef Katrine Øinæs Myrseth, i en pressemelding.

Les mer: «Granka»-reklamen ble kalt respektløs – nå er sangen blitt sosiale medier-hit

Det er Finns faste reklamebyrå Morgenstern som står bak kampanjen.

- Vi lette lenge etter en ny inngang for å snakke (eller synge) om Finn reise. Så da vi oppdaget at 2024 ville bli et drømmeår når det kommer til nordmenns favorittkonsept, «inneklemte dager», var vi rett og slett nødt til å ta tak i det. Det er en haug av dem i år, spesielt mai er bra, sier Anders Muurman Holm og Sebastian Prestø, som har stått for ideen.

Morgensterns Martin Myhre har vært produsent og Lars Kristian Flemmen har regi.