Posten Norge styrker sitt arbeid med DM som reklamekanal og henter inn innsiktsanalytiker Anna Gilpin. Hun tar turen til Posten fra Mediacom hvor hun har ledet innsiktsavdelingen.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med en så profesjonell innsiktavdeling. Posten og Bring har investert mye både i å dokumentere effekten av DM, og i flinke folk. Det kommer til å bli veldig gøy å jobbe med en så stor mediekanal som dekker hele Norge på en veldig god måte, sier Anna Gilpin i en melding.

Salgsdirektør Thomas Michalsen i Posten sier DM i postkassen holder seg stabilt i et stadig tøffere marked for printprodukter.

- DM i postkassen er den fjerde største reklamekanalen. Selv om printmediene har store utfordringer holder DM seg stabilt. Anna Gilpin blir en solid tilvekst for oss i å videreutvikle DM som reklamekanal, og vi gleder oss til at hun skal begynne, sier Michalsen.

Gilpin tar over innsiktsavdelingen som har ansvaret for reklamemarkedet i Posten Norge den første mars.