Vizeum utnevner tidligere avdelingsleder og digital strateg Christian Lindemann (32) til ny digital direktør. Til tross for sin unge alder har Christian lang erfaring innen digital markedsføring, og har tidligere vært digitalansvarlig i mediebyrået PHD før han kom til Vizeum i 2010.

- Jeg er veldig glad for at Christian har takket ja til å lede Vizeums digitalsatsning videre. Christian er blant de aller skarpeste digitalstrategene i Norge og er et stort ledertalent som har bidratt meget positivt i utviklingen av Vizeums digitale posisjon og forretningsmessige vekst, sier administrerende direktør i Vizeum, Tor-Arne Fosser.

Vizeums kundeportefølje er og har vært langt fremme digitalt, og har den største andelen digital medieomsetning blant byråene som rapporterer i MIO. Vizeum scoret også veldig høyt på flere parametere i Kampanjes ”Byråprofil 2013”, og Christian har gjennom årene jobbet med flere av Vizeums største og mest digitalt ledende kunder.

- Vizeum har alltid vært digitalt drevet med en tydelig digital profil og dyktige folk, og jeg gleder meg til å videreutvikle det allerede sterke fagmiljøet, sier Lindemann. – Med kontinuerlig endringer i digital forbrukeradferd, teknologi, medieplattformer og kjøpsmodeller, må vi være tydelige i vår rådgivning. Som et av Norges tre største mediebyråer i 2014 er vår evne til å være ledende innen digital rådgivning og innovasjon en forutsetning for å kunne levere økt konkurransekraft og resultater for våre kunder.

Lindemann overtar lederrollen etter Christian Fure som har fått utvidet ansvar som digital direktør i Dentsu Aegis Network Norge, der han skal videreutvikle tjenester, fagområder og samspill på tvers av selskapene Vizeum, iProspect, Isobar, Carat og psLIVE. Fure er full av lovord om sin etterfølger.

- Christian viste oss fra dag én i Vizeum at han er en av Norges flinkeste innen performance-relatert markedsføring. I tillegg har han bevist igjennom daglig arbeid og prisvinnende caser at han greier å utnytte digitale medier til å bygge sterke merkevarer og digitale kommunikasjonskonsepter som leverer resultater.

Christian Lindemann tiltrer rollen fra 1. august.