VR Capital forvalter 1,94 milliarder USD og satser nå hardt på energi Europa. Det nye energiselskapet, Elementum Energy, produserer allerede 800 000 mvh med strøm i året med sine 28 solcelle parker i Øst-Europa. Dette tilsvarer strømforbruket til 80 000 husholdninger i året. I en internasjonal konkurranse om å utvikle navn, strategi og identitet, falt valget på det lille norske byrået Design Container som jobber med flere energi-selskaper i Norge, der i blant Scatec Solar, Energi Norge og Kraftriket.
 
“Vi har lang erfaring med aktører innen fornybar energi, og arbeider med disse i et globalt perspektiv. Denne sektoren er en viktig del av fremtiden og en nøkkelbrikke i å løse energibehovene og klimautfordringene vi står over som samfunn. Det er fantastisk å få mulighet til å være med å bygge merkevarer innen fornybar energi også utenfor landets grenser. Å arbeide med VR Capital og Elementum Energy har vært veldig spennende, og vi er overbevist om at Elementum vil bli en nøkkelspiller i det europeiske energi markedet!” Sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann i Design Container. 
 
--
Design Container er et digitalt design og kommunikasjonsbyrå som har spesialisert seg innen teknologi, finans og industriDesign Container re-lanserte Energi Norge med ny identitet og merkevarestrategi tidligere i år, og jobber blant annet med både Scatec Solar og Embriq, i tillegg til strømselskapet Kraftriket innenfor energi sektoren.