Partner og rådgiver Bjørn Korterud i Design Container ser frem til å jobbe med konsernet.

– Cermaq er et spennende og unikt selskap å jobbe med, da det er i det internasjonale toppsjiktet i sin bransje og samtidig en viktig aktør i distriktene. Det er en bransje i store endringer, som kan bli avgjørende for å imøtekomme behovet for bærekraftige proteinkilder. Kommunikasjonsbehovet mot arbeidstakere, kunder og samfunn er stort og komplekst. Vi er stolte av å ha fått tilliten, og er allerede godt i gang med både strategiarbeid og produksjoner.

Lise Bergan, Corporate Affairs Director i Cermaq uttaler følgende om samarbeidet.

– Design Container vil være en god partner for å fortelle hvordan mer matproduksjon i havet er viktig for klima og helse. Det er viktig for oss å nå ut med hvordan vi arbeider både i selskapet og i globale samarbeid som f.eks. FNs Global Compacts havplattform, for å produsere sunn mat på en bærekraftig måte.

Cermaq har ca. 3000 ansatte, med kontorer og anlegg i Chile, Canada og Norge. Hovedkontoret ligger i Oslo.

– Det er veldig motiverende for oss å jobbe med kunder som tar sitt bærekraftsansvar på alvor og er en del av framtidens matproduksjon. Mye av teknologiutviklingen globalt innen matproduksjon i havet kommer fra Norge, og bransjen er en viktig del av vår historie og næringsliv. Mange av våre kunder har et globalt nedslagsfelt, og Cermaq har mange viktige budskap som vi gleder oss til å hjelpe til med å formidle, legger byråleder Linn-Cecilie Linnemann til.

Design Container er et strategisk designbyrå med digitalt fokus. Byrået bistår kunder innenfor teknologi-, industri- og finanssektoren og har kunder som Wallenius Wilhelmsen, Scatec Solar, BDO og Rejlers.