European Design Awards gikk av stabelen lørdag 27. mai. I år ble konferansen og prisutdelingen holdt i Porto, mens den i 2018 for første gang vil finne sted i Norge og Oslo.

På oppdrag fra OBR har Design Container designet og utviklet en digital verktøykasse, som ble premiert med bronse av den europeiske juryen i klassen Information Site. Den digitale løsningen skal sikre at alle som kommuniserer Oslo internasjonalt snakker med samme stemme. Verktøykassen ”The Oslo Brand Toolbox” er et ledd i den internasjonal profileringen av Oslo (#ProjectOsloRegion), som ble startet av Oslo kommune.

Byråleder Linn-Cecilie Linnemann melder om en hyggelig helg i Portugal:
– Hele kontoret var på plass i Porto for å ta i mot prisen sammen med kunden vår, og det er gøy å se at norske byråer stadig hevder seg i europeisk konkurranse. Nå gleder vi oss til Oslo skal være vertsby til neste år!

Kommunikajons- og markedsdirektør i OBR, Marit Høvik Hartmann sier følgende:
Design Container viste tidlig i samarbeidet at de har et stort hjerte for Oslo, og de har tatt vare på merkevaren på en fantastisk måte – noe denne prisen berømmer Design Container for. I tillegg til å være dyktige digitalt, har de en genuin serviceinnstilling som gjør at også små kunder føler seg viktige. 

Teamet hos Design Container har bestått av rådgiver Kjersti Svang Olsen, designer Thomas Sannes og utviklerne Imrul Hasan og Kristoffer Lunde.