Det nordiske byrået Spoon er blant finalistene i kategorien Årets byrå. Vinneren kåres under Content Marketing World i Cleveland i denne uka.

– Content Marketing Awards er den største og best etablerte konkurransen innen innholdsmarkedsføring. Å være blant de nominerte til Årets byrå oppleves derfor som ganske prestisjefullt, sier Anders Ribba, som leder det nordiske Spoon.  

Content Marketing Agency of the Year er en pris som tildeles et byrå som kan bevise sin evne til innovasjon, kreative høyde og måloppnåelse for kundene over tid. Juryen består av de mest erfarne ekspertene på innholdsmarkedsføring i verden.

Spoon konkurrerer i kategorien for store byråer – de med mer enn 100 ansatte. Blant de andre finalistene er verdensledende byråer som Meredith Xcelerated Marketing og Pace.

Byråleder Marte Ramborg.

– Vi jobber hver dag for å finne de beste og mest effektive kommunikasjonsløsningene for våre kunder. Det er en styrke at vi er nordiske og deler kunnskap og kompetanse på tvers av alle våre kontorer. En slik nominasjon bekrefter at vi er et byrå som kan hevde oss i internasjonal sammenheng, og det er stor stas, sier Marte Ramborg, byråsjef for Oslo-kontoret.

Spoon har også hatt suksess i andre konkuranser de siste årene, og i november 2016 ble Spoon det mestvinnende byrået i Pearl Awards i New York.

Vinnerne blir kåret under prisutdelingen på Content Marketing World den 6. september 2017, i Cleveland, Ohio.