”I jungelen av spillselskaper og tilhørende reklamefilmer, er det helt avgjørende for oss å ha en klar og gjenkjennelig profil. Vårt mål er å fortelle folket at ComeOn! er tilstede og tilbyr et godt og trygt produkt” - sier Country Manager/Norge Stian Røsvik Bjørstad i ComeOn!

Flere store reklamebyråer både i Norge og Sverige har vært inne i pitchen til ComeOn!, men til slutt falt altså valget på Schjærven Reklamebyrå.

”Schjærven vant fordi vi følte at de ivaretok den lokale identiteten vi søker på best mulig måte”, - forklarer Røsvik Bjørstad. 

”Vi er veldig glade og stolte over at vi får anledning til å jobbe med merkevaren ComeOn! i Norge. De ønsker effektive reklameløsninger, noe som sammenfaller godt med vår filosofi. Og, ikke minst er det hyggelig folk som står bak” – sier markedsdirektør Marius Damsleth i Schjærven.

”Vi er allerede i gang med utvikling av nytt kommunikasjonskonsept for Norge og gleder oss til lanseringen allerede første halvdel av september” – sier konsulent i Schjærven Reklamebyrå, Charlotte Halvorsen Mjaaseth.

-----

Om ComeOn!

Spillselskapet ComeOn! ble lansert i 2010. Fra sine kontorer i London, Malta og Stockholm har de satset tungt mot det skandinaviske markedet. Med den norske direktøren Hans Martin Nakkim ved roret har selskapet vokst i rekordfart til å bli en av de største aktørene både i Norge og Skandinavia.

”Spillbransjen er fortsatt sett på med litt skeptiske øyne i Norge. For ComeOn! - som er et av de største og mest seriøse selskapene som opererer inn mot det norske markedet - er det derfor et behov for å formidle at vi er et trygt og godt alternativ for nordmenn som er glad i spill” - forklarer Røsvik Bjørstad.

Foruten Schjærven (reklame), benytter selskapet seg i dag av OMD (mediebyrå) og Mediamenn (PR) i Norge.