Denne uken ble det kjent at Schjærven Reklamebyrå etablerer seg i Sverige. Stefan Nordin er mannen som skal frelse det svenske markedet med Schjærvens måte å tenke retail marketing på.

- Vi mener det ikke finnes byråer i Stockholm som jobber med retail marketing på samme måte og med samme erfaring som oss. Det er dermed en posisjon som vi som byrå kan ta i et stort og spennende svensk marked. Vi har hatt svenske og nordiske kunder på kundelisten i flere år, og nå får vi viktig lokal forankring i Stefan, sier Anders Waage, leder i Schjærven Reklamebyrå. 

Tung erfaring

Nordin kommer fra Workshop The Retail Agency der han har ti års erfaring med internasjonale merkevarer.

- Vi har brukt lang tid på å finne den rette personen til å starte opp det svenske kontoret, og vært i dialog med Stefan i over et år. Det skal vanskelig gjøres å finne en med såpass tung erfaring innen retail marketing som han. - Stefans rolle i å eksportere Workshop The Retail Agency til hele Norden og Nederland er også imponerende. Vi gleder oss til å se hva han kan få til i Sverige sammen med oss. 

Stor tro på Schjærven i Sverige

Den svenske byråsjefen er allerede i gang. Både med eksisterende kunder og jakten på nye kunder. Han har stor tro på at Schjærven vil lykkes i Sverige.

- Schjærven og jeg har samme verdier og samme syn på reklame. Vi ønsker å skape resultater gjennom god kommunikasjon, og jeg er helt sikker på at det finnes et marked for oss i Sverige og spesielt i Stockholm, sier Nordin og utdyper: - Det tilbudet som Schjærven gir sammen med kunnskapen og erfaringen vil være unik i det svenske markedet. Det finnes ingen andre som tenker retail marketing som oss, sier han. 

Schjærven Sthlm vil dele kontor sammen med det internasjonale byrånettverket Havas som Re:Media har et strategisk partnerskap med. 

- Det blir helt naturlig å bygge opp egen kompetanse i Sverige, men vil i starten  jobbe tett med de norske teamene. Vi vil så raskt vi får nye kunder ansette flere, sier han.

Les mer om Schjærven Reklamebyrå på schjarven.no