Sunniva skapte frokostengasjement

Sunniva Drikker evnet å skape stort engasjement i sosiale medier da de tok tak i den tradisjonsrike 17. mai-frokosten og oppfordret alle barnekorps i Norge til å dele sine frokostbilder fra nasjonaldagen. Sammen med Norges Musikkorps Forbund(NMF) ønsket de å nå ut til barnekorps og i tillegg sponse Sunniva juice til deres grytidlige, felles 17. mai-frokost.

Korpsene med på Juicy Breakfast

Korpsmiljøene er ikke bortskjemte, hverken med sponsing eller oppmerksomhet, så denne kampanjen ville de gjerne være med på. Samtidig som den kunne engasjere korpsfolket, ville den også være med på å synliggjøre Sunnivas juice som en del av et sunt kosthold og en god frokost. Sunniva Drikker oppfordret også til å sende inn kreative bildebidrag av korpsenes 17.mai-frokost på deres Facebook-side.

Sunniva Juicy Breakfast engasjerte lokalmiljøene

I løpet av to dager ble påmeldingen fylt av korps fra hele landet som ville ha Sunniva juice til korpsfrokosten. Deretter kom det inn over 100 bildebidrag på Sunniva’s egen Facebook-side og på Instagram av frokoster på selve nasjonaldagen. Konkurransen bidro også til stort engasjement i lokale medier og på de forskjellige korpsenes hjemmesider, og rekkevidden i sosiale medier var imponerende. At denne kampanjen var så suksessfull sier noe om engasjementet i korpsmiljøet. Der lever dugnadsånden i beste velgående, og det håper vi den fortsetter å gjøre. En 17.mai uten korpsmusikk hadde nemlig ikke vært det samme, men uten mat og drikke duger korpsene ikke.