For å toppe laget kommer Jørgen W. Bjerke inn som kundeansvarlig fra 1.september. Han vil ha ansvar for egen portefølje, men vil også bidra som spesialrådgiver på eksisterende kunder. Bjerkes bakgrunn fra reklamebransjen gjør ham til en spennende ny ressurs i Møllergata og han vil være en viktig bidragsytere for å utvikle byrået videre.

-Jørgen er faglig sterk, har en spennende bakgrunn, og bringer med seg ny kompetanse og erfaring til PR-operatørene.  Og ikke minst er han en veldig hyggelig kar som vil passe godt inn i Møllergata 8, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene. 

Jørgen W. Bjerke har fartstid fra reklamebransjen fra Pol og McCann. Han har også vært marketingsjef i VisitDenmark, hvor han hadde ansvar for folkefavoritten «Det er deilig å være norsk – i Danmark»

-Jeg synes PR og aktivitetsbasert markedskommunikasjon er spennende, og har gjort en del av det i mine år i reklamebransjen. Nå har jeg lyst til å gjøre mer av det, og PR-operatørene har modne tanker og dyktige folk som jeg gleder meg til å jobbe med, sier Jørgen W. Bjerke.

Rekrutteringsdag gav resultater

I vår avholdt PR-operatørene en rekrutteringsdag som samlet rundt 60 håpefulle kandidater. I kjølvannet av dagen ble Anne-Marthe Øien og Lukas Loeb ansatt som juniorrådgivere. Anne-Marthe ble uteksaminert fra BI i fjor, og har det siste året jobbet som blant annet PR- og kommunikasjonsansvarlig for Oslo Vinterfestival. Lukas går rett inn i PR-operatørene etter avsluttet Master i medievitenskap ved Universitetet i Oslo, og har kommunikasjonserfaring fra Clas Ohlson.

-Med de siste tilskuddene har vi samlet en svært dyktig gjeng i byrået som vil fortsette å begeistre og utfordre eksisterende kunder, og helt sikkert overbevise nye kunder om at PR-operatørene kan gi dem gode resultater, sier byråleder Thorendahl.

Marthe Andersen og Ine Sophie Atterås skal hospitere hos PR-operatørene denne høsten, som del av studiene på BI. I tillegg er det også ansatt en seniorrådgiver som får sin arbeidsplass i Møllergata fra oktober. Tidligere i år gikk Benedicte Herstad Simonsen, Kristin Jacobsen og Nils Johan Halvorsen inn i operatør-rekken.