Sheikh Gohar Ali er rekruttert fra Orkla, der han i fire år har arbeidet som media og brand manager. Han skal blant annet jobbe med implementeringen avstrategi- og planleggingsverktøyet Source.

- PHD er et av de største og beste medieselskapene i verden og deres tilnærming til planlegging- og kommunikasjonsarbeid er analytisk og innovativ, noe som tiltaler meg. De er løsningsorienterte, fremtidsrettede og faglig dyktige. Etter noen år hos et av Norges største merkevareselskaper er jeg klar til å ta fatt i utfordringer på den rådgivende siden av bordet, og er veldig glad for at PHD vil ha meg med på laget, sier han i en pressemelding.

Isis Myklebust har tidligere arbeidet i PHD og er tilbake etter noen år i søsterbyrået, OMD. Hun vil arbeide som seniorrådgiver for Coop og flere av deres merkevarer.

- Coop har jeg jo arbeidet med tidligere og det er et superteam og en utrolig spennende kunde, i en krevende og interessant kategori. Ikke minst er det veldig hyggelig å være tilbake i PHD så det gleder jeg meg stort til, sier Myklebust.

Sindre Johansen har i flere år jobbet med søk og skal bidra med sin kompetanse i kundeteamene på flere kunder.

- Jeg valgte PHD fordi det er et stort internasjonalt byrå med ungt og spennende miljø. Det jeg liker best er kreative løsninger på vanskelige problemer og med min erfaring fra SMB har jeg blitt god på å få mye ut av små midler, sier han.

- Vi er veldig glad for at vi har fått på plass en så sterk gjeng med spennende erfaring og kompetanse på hvert sitt felt og med en innstilling og entusiasme som vil være med å forsterke byrået. Kombinasjonen av PHDs «thoughtleadership», vår lokale ekspertise og størrelse, og en gjeng som så til de grader lever etter «finding a better way», gjør det morsomt å være leder i PHD. Vi gleder oss til en hektisk høst, sier Marie-Louise Alvær, administrerende direktør i PHD.