PHD kom ut på toppen grunnet en strålende, ny bedriftsytelse. Spesielt med grunnlag i seieren om Volkswagens tre millarders-konto, i tillegg til å få inn Delta, Carnival og fler, i følge Adweek.

Utmerkelsen er den seneste i rekken av utmerkelser for nettverket, noes om anerkjenner vår sterke ytelse I 2016. PHD holder også i ‘Media Network of the Year’-æren med UK title Campaign og Cristal Awards. Dette er i tillegg til 18 ‘Agency of the Year’-utmerkelser for indiviuelle markeders prestasjoner. Den nyligste ble gitt til PHD USA av Ad Age.

Dette er andre gangen PHD mottar Adweek tittelen, forrige gang var i 2012, som følge av at byrået klarte å fange opp den globale kommunikasjonsplanen for Unilever.

- Jeg tror ikke noe annet nettverk kan påstå at de holder i så mange ‘Network-’ og ‘Agency of the Year’-utmerkelser som oss. Vi er strålende fornøyd med at Adweek anerkjenner det harde arbeidet våre 4000 kolleger fordelt over 89 kontorer har lagt ned som bidro til PHDs suksess de siste 12 månedene. Vi er også ekstremt fornøyd med å jobbe med så fantastiske kunder, sa Mike Cooper, CEO i PHD Worldwide om utmerkelsen.

Les artikkelen i Adweek.