For første gang i Norge

Norges Sjømatråd (Godfisk) sin kampanje «Rask» har fokus på raske og enkle middagsretter med sjømat. Godfisk bruker i hovedsak digitale medier i sin markedsføring, for å gjøre det enkelt for forbrukerne å klikke seg videre til oppskriftene på Godfisk.no

I «Rask»-kampanjen i høst ville Mindshare utvide kampanjen for å øke fokuset på hvor raskt og enkelt det er å forberede sjømatmiddager. I samarbeid med Clear Channel fikk vi laget en oppskriftsautomat i form av en adshel med en skriver ved siden av, for å teste om de handlende vil ha handlelisten på papir, eller om det kun er mobilen som gjelder.

Raskt og enkelt

Bilder av middagsretten laks og grønnsaker i ovn lokket forbipasserende kunder på blant annet Oslo City til å trykke på knappen på skjermen. Da ble oppskrift og handleliste skrevet ut umiddelbart på skriveren som var plassert ved siden av.

Oppskriftsautomaten ble oppfattet som enkel og nyttig av de handlende vi snakket med, og definitivt overraskende og morsom.

Mindshare laget det visuelle uttrykket til oppskriftsautomaten, mens Clear Channel utviklet den tekniske løsningen. Tusen takk til Godfisk, som alltid er positive til å prøve nye ting!