Under Mediekonferansen 2015, som i år ble arrangert på Quality Hotell Norefjell, stakk MediaCom av med gull i kategorienMediekreativitet. Juryen lot seg begeistre over kampanjen Omfavner showrooming, som byrået har laget for kunden Babyshop. 

MediaCom tok også sølv og bronse i kategorien Mediestrategi. Kampanjen Fabialappen for kunden Skoda Fabia, som Mediacom har laget sammen med Try/Apt, tok sølv. Kampanjen Effektivt samspill gjennom kundereisen for Apotek 1 tok bronse.
I tillegg til medaljene kom også jobben vi har gjort sammen med HOFF Potetmel til finalen i både strategi- og kreativitetskategorien, som 1 av 5 toppjobber i begge kategoriene.

Gullet til Omfavner showrooming ble MediaComs fjerde på rad uansett kategori. I kategorien strategi har MediaCom nå fire gull og fire sølv på syv år.

Administrerende direktør i MediaCom, Ruben Søgaard, er ikke i tvil om hvorfor Mediacom lykkes.

– De gode resultatene vi oppnår er et resultat av svært godt lagarbeid i byrået. At vi gjør det sterkt både i mediestrategi og mediekreativitet viser bredden i hva vi leverer til annonsørene vi jobber med, sier Søgaard og fortsetter:

– I MediaCom har vi klart å skape en kultur rundt det å formidle hvordan vi bidrar til å skape gode resultater for kundene våre. Hver måned har vi en intern kåring av cases og på denne måten setter vi fokus på godt arbeid.

Les mer om MediaCom og hvordan vi jobber på http://mediacom.no/

 

FOTO: ROGER FOSAAS