Sommeren er en periode hvor de tørste øyeblikkene er mange, stort sett fordi solen skinner, gradene stiger og vi er mer aktive. Om sommeren er vi også veldig opptatt av været, og sjekker derfor værmeldingen stadig vekk.

Vi ønsket derfor å lage en tjeneste der værmeldingen fra YR.no ble koblet opp mot TINE IsTes Facebook- og mobilside. Her registrerte brukeren sinlokasjon og hvis gradene oversteg en viss temperatur,  ble personen sponset med gratis IsTe gjennom en tilsendt mobilkupong som kunne brukes på 7-eleven eller Narvesen.

Vi koblet altså tørste øyeblikk, på grunn av høy temperatur, direkte med brandet. Denne kombinasjonen av værlokasjon+ brukernes lokasjon +umiddelbar belønning, var aldri tidligere gjort. En nyskapende idé som skapte umiddelbare resultater.

Hovedbæreren av kommunikasjonen ble digitale medier for å nå en ung målgruppe i ulike situasjoner. Et effektivt og taktisk samspill mellom utvalgte sider på mobil og display, redaksjonelt samarbeid med relevante bloggere, Spotify og Facebook i kombinasjon med utendørs som henviste til tjenesten skapte stor trafikk. Den digitale sammensetning av kanaler ga høy oppmerksomhet og engasjement i både kjøpte, fortjente og eide kanaler