”Alt på ett sted”
- Designteamet i LOS&CO har jobbet frem den nye identiteten basert på konseptet ”Alt på ett sted”, et bredt utvalg til deg og dine på nettets hypermarked. Komplett sin nye logo symboliserer en stilisert eske samtidig som den er en abstrakt ”K”. Esken er tett knyttet til den pakken du som kunde ofte forbinder med Komplett, sier Kristine Lillevik, kreativ leder for design i LOS&CO.

Ivaretatt i den nye logoen er den gule symbolfargen som i dag oppleves som Komplett sin sterkeste identitetsbærer.

Nye bransjer
En viktig årsak til at Komplett ønsket å bytte logo var at den gamle logoen la store begrensninger for kategoriutvidelser. Spesielt ved at den inneholdt en PC-skjerm som ikke er forenelig med der de satser nå.

Komplett Group går også inn i nye bransjer med Komplett Bank og Komplett Forsikring, som får logoer knyttet til det nye Komplett-universet.

- Vi skal være en komplett leverandør og tilby våre kunder komplette løsninger som gjør hverdagen enklere. Vi har vært opptatt av at kundene skal kjenne oss igjen, og den nye profilen er en evolusjon, og ikke en revolusjon, sier Jan H. Johnsen, Brand Manager i Komplett Group. – Vi er veldig godt fornøyd med resultatet og samarbeidet med LOS&CO på dette prosjektet.