Etter å ha manøvrert seg gjennom et røffere farvann med kunder som ble kjøpt opp og bort og noen som valgte nytt da avtaler gikk ut, lovet nylig daglig leder Jan Christian Fosseidbråten både et godt resultat også for 2014 og at det snart ville komme nyheter om nye kunder.

Det kom denne uka, med nye filmer for Guts.com som valgte LOS&CO for tidenes TV-lansering av et spillselskap etter en byråkonkurranse før sommeren. Også Tekna og Stamina er blant de nye oppdragsgiverne LOS&CO allerede er i full gang for.

Påfyll av ideer i flere flater

Det får også konsekvenser for rekrutteringen. Kaia Wang Olafsen og Nora Kristina Eide er hentet inn som nytt kreativt team, mens Hedvig Haraldstad skal jobbe som tekstforfatter på mer redaksjonelle produkter.

- Vi hadde behov for mer kapasitet, samtidig som det for et etablert byrå alltid er viktig med påfyll av ideer fra de som ikke har holdt på like lenge. Det får vi med disse tre, sier Jan Christian Fosseidbråten.

Kaia Wang Olafsen og Nora Kristina Eide er nyutdannete fra Westerdals, mens Hedvig Haraldstad har en bachelorgrad i journalistikk fra Høgskolen i Volda, vært innom som reporter i P4.

Kreative seirer

I tillegg har LOS&CO inngått en avtale med studentbyrået Lab3, som fungerer som bro fra skole og klasserom og inn i bransjen. Som del av avtalen er designerne Sara Emilie Engh og Celine Pettersen på plass på Vippetangen der de blir en del av LOS&CO sin gruppe innen strategisk og kreativ design.

- Flere kunder vil ha alt, og det gir oss rom for å styrke oss på disiplinene vi faktisk har hatt helt siden starten i 2008, som PR og design som spiller en vesentlig rolle i helhetlig merkevarebygging, sier Fosseidbråten.

Han forteller at de i tillegg til å hente inn nye kunder har brukt det siste halve året til å se på hvordan de skal jobbe for å heve det kreative produktet.

- Investeringen vi gjorde i å heve den digitale kompetansen begynner å betale seg. Vi har nylig hentet løve i Cannes, sølvtagg, og hatt flere jobber som har gått meget godt viralt samtidig som de treffer på forretning.