Knowit Experience fortsetter veksten innen performance-relatert digitalmarkedsføring. Med ansettelsen av Martin Ruud Andersen (24), Ellen Steinsland (25) og Ida Bjørnstad Vrangen (23), jobber nå 15 medarbeidere innen fagfeltet i Bergen.

- Vi er veldig glade for å ha fått tre nye og flinke medarbeidere på laget. Felles for dem er at de er unge, engasjerte og at de brenner for digital markedsføring. Det er helt kritisk å ha unge, kreative folk med på laget når vi planlegger morgendagens kampanjer, sier Marius Haugen i Knowit Experience.

Alle tre er utdannet ved BI Bergen, og skal jobbe med performance-relatert digitalmarkedsføring, et fagfelt som kjennetegnes av fokus på kontinuerlig analyse og optimalisering av alle aktiviteter.

- Martin, Ellen og Ida vil jobbe både med planlegging, drift og optimalisering av annonsekampanjer i kanaler som søk, display, sosiale medier og video.  I tillegg vil de jobbe med webanalyse, konverteringsoptimalisering /AB-testing, organisk søk og innholdsbasert «inbound» markedsføring, sier Haugen i Knowit Experience.

Knowit Experience jobber i dag med performance marketing for kunder som Avinor, Sparebanken Vest, Fjordkraft, BankID og Friele.