Denne uken er seks nye medarbeidere på plass i Neolab by Knowits lokaler i Nydalen.

- Med én ny kunde hver uke hittil i år, har vi fått en stadig økende oppdragsmengde i Oslo. Stadig flere kunder ser effekten av måten vi kombinerer brukeropplevelse, kreativitet og performance marketing på, sier administrerende direktør i Knowit Experience, Kenneth Gvein.

Knowit Experience har hele det teknologiske leveranseapparatet til Knowit i ryggen, med 1800 ansatte i Norden.

– En av våre styrker er at vi har et integrert kommunikasjons- og teknologimiljø, og en av de få aktørene i det nordiske markedet med hele verdikjeden i ett og samme hus, sier Gvein, som nå leder godt over hundre medarbeidere i Oslo, Bergen, Stavanger og Gøteborg.

- Vi ser at de nye løsningene stadig oftere blir til i grensesnittet mellom god brukeropplevelse, kreativ bruk av teknologi, målrettet og relevant kommunikasjon og presisjon i betalt markedsføring.

Her er de nye Neolab-ansatte:

Alexander Snekkenes er designer og frontend-utvikler, og vil ha fokus på å designe nettløsninger for Knowit Experience sine kunder. Kommer fra Evry, og har utdanning fra Westerdals.

Fredrik Grande Lund er performance-spesialist, og vil ha fokus på søkemotoroptimalisering. Kommer fra NKI, har tidligere jobbet i Synlighet.

Mikkel Winsvold Staff er interaksjonsdesigner, og vil jobbe med å skape brukervennlige løsninger for Neolab sine kunder. Kommer fra Nomaden, og er utdannet ved Universitetet i Oslo.

Kathrine von Tangen er konseptutvikler og prosjektleder, og vil jobbe med kreative reklamekonsepter for Knowit Experience sine kunder. Er nyutdannet fra Markedhøyskolen innen innovasjon og kreativitet.

Helene Devold er designer, og vil ha fokus på digitalt design. Hun kommer fra Schjærven reklamebyrå, og har bred erfaring fra arbeid med større norske merkevarer. Hun er utdannet ved Norges Kreative Fagskole og Southampton Solent University.

Mattis Henning Bødtker er designer og frontend-utvikler, og vil ha fokus på å designe nettløsninger for Knowit Experience sine kunder. Kommer fra Evry, og har utdanning fra Westerdals.