eZ Systems utvider partnernettverket sitt ytterligere når de nå inngår partnerskap med Ideo Solutions AS. Samarbeidet blir en viktig brikke i begge parters vekststrategi i det skandinaviske markedet den neste perioden

Ideo Solutions består av over 180 talentfulle og erfarne eksperter innen webteknologi. Med sine 17 års bransjeerfaring har de over 1000 prosjekter med kunder som Fagpressen, TU, Kampanje.com, og illustrerer at de har kompetansen til å mestre de mest komplekse teknologiprosjekter. Enten du trenger nettside eller mobilapplikasjon, leverer Ideo Solutions prosjekter med gode brukeropplevelser og spennende løsninger.

eZ Solution Advanced Partner

Administrerende direktør i Ideo Solutions Norge, Piotr Biernacki, er veldig fornøyd med det inngåtte samarbeidet med eZ Systems i Norge. “Vi innser at eZ Systems er en veldig sterk aktør i det skandinaviske markedet. CMS´et har høstet mye skryt blant de som benytter det. Den kompetansen og kunnskapen som eZ kan tilby vil bli en veldig stor styrke“, sier Biernacki.

Ansvarlig for salg og partnernettverket i Norge, Camilla Unger, er veldig fornøyd med det nye partnerskapet. “Ideo Solutions er en spennende aktør som leverer et bredt spekter av ulike løsninger, og som er en utmerket match til eZ. Norge er et sterkt fokusområde for eZ om dagen, og det er derfor viktig å etablere gode partnerskap med leverandører som er like opptatt å skape unike brukeropplevelser som oss.

Ser frem til samarbeidet
Gjennom prosessen har Ideo Solutions og eZ bygd en fantastisk relasjon, og begge parter ser nå frem til et tett samarbeid. “Vi ønsker å tilby våre kunder den beste løsningen som finnes på markedet, og vi føler at eZ Systems har en publiseringsløsning og andre optimaliserende verktøy som kan bidra til nettopp dette. Den digitale verden endrer seg dynamisk, og det er viktig å tilby løsninger som er fremtidsrettet. Vi ønsker også å tilby kundene våre gode løsninger i forhold til commerce og personalisering, og her føler vi at eZ kan levere” kommenterer Piotr.

Vi er veldig glad for å ha Ideo Solution på laget! Ideo Solutions er et spennende webbyrå som har lang erfaring fra norske medier, noe som passer vår publiseringsplattform og kundeportefølje godt. I tillegg sitter de allerede med både PHP og Symfony kompetanse, så jeg gleder meg til å ta fatt på vårt første prosjekt sammen“, sier Eiren Veen Birkeland, Partner Associate i Norge, eZ Systems.