Det overordnede målet for Norge Stiminner var å få flere til å støtte DNTs arbeid ved å bli medlem i foreningen. Kampanjen skulle også bygge engasjement internt, øke aktivitet og hyttebesøk, samt øke kjennskap til DNTs enorme arbeid med stier.

For en kampanje som skal handle om sti, finnes to ytterpunkter – stiens geografi versus opplevelsen på stien. Vi ønsket fokus på begge deler, og til det trengte vi en ny plattform. Løsningen ble en digital kampanjeside for innsamling av minner opplevd på og rundt en sti. Kampanjen var brukerdrevet, slik at stiminnene fra folket drev kampanjen videre. I tillegg ble det gjennomført et omfattende PR-arbeid, der kampanjen ble omtalt over hele landet i løpet av sommeren. Blant annet var NRK Sommerbåten en viktig bidragsyter. Alle DNTs egne kanaler ble også utnyttet maksimalt.

Resultat:

  • Til tross for snø på fjellet og tidenes dårligste sommer, ble det satt medlemsrekord – en økning på over 15.000 medlemmer sammenliknet med fjoråret. I samme periode måtte flere av medlemsforeningene opprette ventelister for å være med på dugnad i den norske fjellheimen
  • I kampanjeperioden fikk vi inn over 3 000 unike stiminner, fra Nordkapp til Lindesnes. Vi fikk med opinionsledere som Elisa Røtterud, Johanna Mesa, Kari Traa og Odd Nordstoga. Kjærlighetsstiminner om frierier og giftemål ble store mediesaker i Dagbladet og på NRK.
  • Stiminner.no hadde mer enn 50.000 unike besøkende allerede de første fire ukene, og over 200 000 visninger fra juli til midten av august. Det mest populære minnet ble sett over 8 700 ganger. På Facebook nådde kampanjen 505.812 brukere i kampanjeperioden. 15.364 av disse klikket, delte eller kommenterte. Norge Stiminner leverte en CTR på 0,55%, 111,5% over det som er normalen (0,26%).
  • I tillegg ble aktivitetene og innmeldingene målt i de ulike medlemsforeningene – alle så en rekordøkning
  • delte eller kommenterte. Norge Stiminner leverte en CTR på 0,55%, 111,5% over det som er normalen (0,26%).

I tillegg ble aktivitetene og innmeldingene målt i de ulike medlemsforeningene – alle så en rekordøkning.