Fredrik Eeg er utdannet siviløkonom fra BI, og har i sin arbeidskarriere jobbet som aksjemegler både hos Kaupthing Bank og Fearnley Fonds før han ble rådgiver innen finansiell kommunikasjon hos Crux. Denne bakgrunnen innebærer at Eeg kan kombinere operativ erfaring som rådgiver med tung finansiell innsikt. 

– Creuna er et utrolig spennende selskap med svært dyktige mennesker. Selskapet har en sterk markedsposisjon i det nordiske markedet, og jeg vil forsøke å bidra med å legge forholdene til rette for å styrke denne posisjonen ytterligere. I Creuna vil jeg få muligheten til å kombinere finansiell innsikt med operativ innflytelse. Kombinasjonen av å ha kontroll på pengestrømmen og samtidig kunne ta del i prosessene som påvirker resultatene er utrolig spennende, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene, sier Eeg.

Hans bakgrunn gjorde også Eeg til en klar førstekandidat for stillingen hos Creuna, forteller adm. dir. Ole-Morten Damlien.

– Fredrik Eeg har en spennende kompetanse. Vi er virkelig fornøyd med å ha fått en faglig sterk CFO som også har personlig erfaring med den arbeidshverdagen de fleste av oss i Creuna lever i som rådgivere, legger Ole-Morten til.   For ytterligere informasjon:

            Adm. dir. Ole-Morten Damlien, mobil: 905 69 408 Om Creuna:Creuna er Norges ledende integrerte byrå innenfor merkevarebygging, reklame og digitale løsninger. Dette betyr at Creuna kan gi krevende kunder helhetlige leveranser hvor markedsledende kreativ kompetanse og strategitjenester er integrert i driftssikre og skalerbare tekniske løsninger. Tett integrering av Creunas mange fagfelt gir kundene større verdiskapning enn ved kjøp av tjenester fra ulike smalere aktører. Creuna AS omsatte i 2012 for 138 millioner kroner i Norge. Selskapet har 120 ansatte i Norge, og har i tillegg kontorer i Sverige, Danmark, Finland og Ukraina med til sammen 350 ansatte. www.creuna.no