Byrået har hentet inn to grafiske designere, en prosjektleder og en community manager.

– Vi har hatt en dobling av omsetningen de siste årene, og tiltrukket oss nye, spennende kunder. For å følge ambisjonene om videre vekst har vi utvidet teamet med flere nye medarbeidere som skal være med på å styrke vår posisjon i bransjen, forteller daglig leder Chris Kirkemo.

De nye som kommer inn døra hos Centerteam er Lena Engh, Synne Tøften, Vinh Martin Nguyen og Martin Westbye.

Lena Engh tiltrer som prosjektleder i byrået. Hun kommer fra Craft Worldgroup og har i tillegg god erfaring fra kundesiden både gjennom Engelshiøn og Gresvig som produktsjef.

Synne Tøften er AD-utdannet fra Westerdals og har kommet fra Egge Reklamebyrå. Hun har tidligere jobbet i Handverk både i Oslo og Barcelona. Nå kommer hun inn som grafisk designer.

Vinh Martin Nguyen er utdannet grafisk designer fra NKH og London Metropolitan hvor han har spesialisert seg innen motion graphics, 3D og animasjon, og er ansatt som trainee. 

Martin Westbye er ansatt som Community Manager. Han er utdannet innen digital markedskommunikasjon ved NKH, og har erfaring som journalist for både Romerikes Blad og Fædrelandsvennen samt engasjement hos Egmont.

– Vi er stolte og glade over å få disse med på laget. Deres erfaring innen retail kommunikasjon, innholdsproduksjon, grafisk design og motion graphics vil være med på å styrke Centerteam ytterligere, forteller Kirkemo

Centerteam har nå over 30 ansatte fordelt mellom avdelingene i Oslo og Trondheim.