TV-huset SBS Discovery henter inn Synøve Diserud som ny prosjektleder. Diserud har bakgrunn fra tv-produksjon og kommer fra en stilling som produsent i Snowman Productions.

- Jeg føler meg privilegert og ser fram til å få innblikk i mangfoldet av både egenutviklede og utenlandske formater rundt om i produksjonsselskapene. SBS Discovery er et selskap i stor vekst, og jeg kjenner allerede mange hyggelige mennesker der gjennom jobben som produsent. Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang, sier Synøve Diserud som begynner i løpet av høsten.

Diserud har også fartstid fra andre tv-produksjonsselskaper. Hun kom til Snowman Productions fra Nordisk Film og har også jobbet for produksjonsselskapene Mastiff og Strix Televisjon.

Hun har blant annet vært produsent for programmer som «Jakten på kjærligheten», «Hellstrøm inviterer»og «Jakten på den 6. sans», og den siste tiden har hun jobbet med det omstridte kommende TVNorge-programmet «Gift ved første blikk».

– Synøve Diserud er ei bra dame som vi er veldig glade for å ha på plass. Hun har bred erfaring innen tv-produksjon og har mye å tilføre TVNorge og SBS Discovery. Hun har gjort en kjempejobb for oss som produsent på «Gift ved første blikk» og vi tenkte at denne personen burde vi absolutt ha i vår stall. Heldigvis takket hun ja til det, sier Eivind Landsverk, programdirektør i SBS Discovery.

Som prosjektleder går Diserud inn i SBS Discoverys programavdeling, og hun vil rapportere til programsjef Sverre Nordbø.