I 2008 kjøpte mediekonsernet Egmont og Mediehuset Nettavisen 45 prosent hver av selskapet Biip og de tre gründerne Erling Løken Andersen, Ozan Øzerk og Bo Myrås ble sittende med hver sin lille eierandel.

Prisen på selskapet ble ikke kjent, men oppsiden var stor. Ifølge Dagens Næringsliv var salgssummen resultatavhengig, med en øvre grense på 100 millioner kroner hvis alt klaffet frem mot 2011. Næringslivsavisen har derfor sjekket ligningstallene til de tre gründerne og her kommer det frem at millionene er på vei inn.

Forretningsutvikler og styremedlem Ozan Øzerks formue har vokst fra null til 16 millioner kroner i 2009, daglig leder Erling Løken Andersen har økt sin inntekt fra 236.000 til 4,5 millioner kroner i 2009, mens partner Bo Myrås har økt sin inntekt fra 2,3 til 4,5 millioner kroner i 2009.

- Erling Løken Andersen og jeg møttes i helgene på gutterommet i kjelleren mens vi studerte, og der begynte vi Biip sammen. Vi hadde flere prosjekter på gang, men Biip var det som landet og lyktes best. Det er godt å se at alt strevet man har lagt ned faktisk har lønnet seg. Vi jobbet uten lønn og hadde andre jobber ved siden av den første tiden. Å lykkes til slutt føles utrolig godt, sier Bo Myrås, en av tre gründere til avisen.

Biip.no omsatte for 12 millioner kroner og fikk årsresultat på minus 2,9 millioner kroner i 2009. Året før havnet omsetningen på 19,2 millioner kroner og selskapet fikk et overskudd på 5,6 millioner. Selskapet har gått med fortjeneste tre av de fem første leveårene.