Knowit Experience har ansatt Joachim Ellingen som ny seniorkonsulent. Han er en gammel bekjent av byrået og var i sin tid med å bygge opp kompetansemiljøet på datadrevet markedsføring og analyse i Knowit i Bergen.

- Vi er veldig fornøyd med å nå endelig få Joachim tilbake. Joachim er en veldig god kollega og en utrolig ressurssterk person. Med nærmere ti års erfaring besitter han strategisk og operativ erfaring som mange av våre kunder vil nyte godt av. I tillegg til å ha en spisskompetanse innen digital markedsføring, er han sterk på å se hele bildet til kundene han jobber med, sier Marius Haugen, som leder konsulentvirksomheten i Knowit Experience.

Joachim Ellingsen forlot Knowit og Bergen til fordel for Oslo og mediebyråbransjen for fem år siden. Han kommer fra jobben som digital rådgiver i Zeppelin, og har tidligere jobbet i Omnicom Media Group.

- Knowit er et av de mest komplette byråene i Norge, og har en unik og helhetlig tilnærming som jeg gleder meg til å være en del av. Det å sitte ute hos kundene gir også en helt annen synergi og nærhet som jeg gleder meg til, sier Ellingsen.